avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Consultare dosar divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Consultare dosar divort

Buna seara,
M-ar interesa cum as putea afla daca cineva a intentat divort si eventual daca as putea afla motivul invocat.
Multumesc anticipat.
Doar partile din dosar pot consulta dosarul.

Orice alta persoana, care nu este parte in dosar, nu are voie sa studieze un dosar ce se afla pe rolul instantei.
Multumesc, dar pot macar afla daca a fost intentat divortul?
incercati o verificare dupa nume pe portalul instantelor : [ link extern ]

... dar, de multe ori da eroare, o cautare numai dupa nume; o cautare eficienta este dupa numarul de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)
Divort sector 5 bucuresti Tamarra Tamarra Buna ziua ,este un caz foarte ciudat,dupa ce prima data mi s_a anulat divorul la judecatoria de care apartineam pe motiv ca judecatoria nu este competenta pt ... (vezi toată discuția)
Aflare data judecare divort MirelaM MirelaM Buna ziua ! As dori sa va intreb cum pot afla daca am un dosar de divort pe rol eu neffind prevenita, care este site-ul pe care ma pot intersa si cam care este ... (vezi toată discuția)