avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... aflare data judecare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

aflare data judecare divort

Buna ziua ! As dori sa va intreb cum pot afla daca am un dosar de divort pe rol eu neffind prevenita, care este site-ul pe care ma pot intersa si cam care este perioada care trece de la depunerea actelor pana la inceperea divortului ? de ex. daca actele au fost depuase in noiembrie cam cand ar putea fi data aproximativa de incepere ? As putea sa fac cautarea dupa numele de familie ? Care este calea ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MirelaM , utilizator 19:40, 23 Noiembrie 2010
[ link extern ] /
cel mai probabil intre ianuarie si martie 2011, depinde de gradul de incarcare al instantei dv.da, se poate dupa numele partilor, intai selectati judetul, dupa aceea judecatoria de care apartineti si selectati "dosare".
Multumesc mult pentru promptitudinea raspunsului, deci anul viitor as putea vedea daca dosarul a fost depus sau dpunerea actelor se poate verifica acum si data de incepere a procesului este la anul? Multumesc mult si scuze pentru insistenta
daca actiunea a fost depusa de macar 2 zile puteti afla de pe acum termenul de judecata. depunerea de acte se poate verifica doar personal la Arhiva JUdecatoriei de catre parti sau/si avocatii partilor. De pe portal aflati termenul, completul, si pe viitor ce s-a dispus la fiecare termen sau urmatorul termen de judecata si in final, solutia pronuntata.
puteti verifica si acum.
trebuie sa aveti i vedere ca instanta competenta este cea de unde aveti dvs domiciliul.(judecatoria)
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare acte divort eusebiu100 eusebiu100 Buna ziua, As dori si eu raspuns va rog: Pt un divort, unde eu nu am nicio calitate in dosar, reclamantul trebuie sa aduca la judecatorie o chitanta ... (vezi toată discuția)
Divort scarlatcorina scarlatcorina am o intrebare,cam cat timp dureaza dupa ce depui totate actele la judecatorie?trebuie sa primesti ceva de la grefierul de serviciu?sau astepti citatia ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarului dosarului de judecata depus la tribunal?? Miki.P Miki.P In octombrie anul trecut am depus actele pentru intocmirea dosarului de judecata in vederea anularii unei amenzi. Singurul \"document\" care mai trebuia ... (vezi toată discuția)