avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Activitate iordachelanamaria

Activitate iordachelanamaria

este lege prin care sa asiguram revizie anuala a casei de marcat?
O ruda care este la pensie (pensie de handicap )primeste de la ANAF o somatie de plata unor sume privind asigurarile sociale de sanatate datorate de persoane care realizeaza venituri din activitati independente pe o perioada care cuprinde anii 2010 pina in prezent.
Am fost la casa de asigurari de sanatate ,iar cei de acolo spun ca nu figureaza cu nici o datorie .
Am urmatoarea intrebare :ce reprezinta aceste contributii sociale de sanatate datorate de persoane care realizeaza venituri din activitati independente ,si cum poate o persoana care este deja la pensie sa fie obligata sa plateasca asa ceva?
Răspuns la discuția sediu social expirat
Va multumesc inca odata Domnule avocat ,o seara buna sa aveti.
Răspuns la discuția sediu social expirat
Va multumesc Domnule avocat pentru sfat ,dar nu stiu cum sa intocmesc aceasta INTIMPINARE ,sa fie scrisa corect din punct de vedere juridic .Un model m-ar ajuta foarte mult .Va multumesc!
Buna ziua acum doua zile m-ati ajutat , subiectul era sediu social expirat .
Azi va rog sa ma ajutati sa formulez un model de INTIMPINARE pentru a depune la judecatorie.Registrul comertului este reclamantul Fond -dizolvare societate pentru nedepunere acte care sa dovedeasca prelungirea sediului social .
Răspuns la discuția sediu social expirat
multumesc
Răspuns la discuția sediu social expirat
este vorba de registrul comertului reclamant,dar este posibil fara nici un avertisment ,o somatie sa fiu chemata in insanta unui tribunal?este pentru prima data cind patesc asa ceva.
Buna ziua sint adminstratorul unei firme care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu cu chirie de la primarie.In fiecare an sint obligata sa-mi actualizez sediul social ,in acest an am uitat pur si simplu ,primind o citatie de la tribunal prin care sint chemata in judecata pentru ca nu mi-am actualizat datele in ce priveste sediul social la timp.De cum am primit citatia am si parcurs toti pasii care se fac pentru a prelungi valabilitatea sediului social.Eu am doua intrebari:
-Este corect sa se procedeze astfel fara nici o somatie sa fiu data in judecata?
-Ce pot eu sa fac in cazul acesta din punct de vedere legal ?