buna seara! ce sanse sunt pt a obtine sechestru asigurator pe conturile si proprietatile unui medic ce a comis un malpraxis si unitatea in care s.a comis malpraxisul?mentionez ca 3 decizii ale unor comisii (colegiul mediciilor, comisia de malpraxis dsp, comisia de malpraxis din cadrul inml mina minovici) il invinovatesc pe medic pt malpraxis. mai mentionez ca polita de asigurare a medicului acopera o suma foarte mica pentru prejudiciul produs..
buna seara.se poate obtine interzicerea parasirii tarii sau a localitatii in cazul unui medic ce a comis un malpraxis rezultand decesul unei persoane,din moment ce s-a dispus inceperea urmaririi penale?
Cererea de suspendare a CIM este facuta de partea vatamata catre angajator.S-a dispus inceperea urmariri penale pt medic,la momentul actual inca nu a fost trimis in judecata dosarul.Angajatorul fiind de rea credinta,nevrand sa dispuna suspendarea CIM a medicului in cauza,nici macar demararea unei anchete in unitatea respectiva la sesizarea malpraxusului.Sesizarea avand loc la 09.2012.Se poate trage la raspundere angajatorul pt abuz in serviciu sau pt altceva? Multumesc
In baza carui articol un medic poate fi suspendat din functie,avand in vedere ca a comis un malpraxis si s-a dispus inceperea urmaririi penale?Multumesc
In baza carui articol un medic poate fi suspendat din functie,avand in vedere ca a comis un malpraxis si s-a dispus inceperea urmaririi penale?Multumesc
la momentul respectiv cand am fost sa dau declaratie,am declarat ca i-am imprumutat autoturismul nemaivrand sa mi-l returneze,iar contractul facut intre noi la notariat se referea la o suma de bani pe care i-as fi imprumutat acestuia,urmand sa mi-i returneze in rate,refuzand dupa o anumita perioada sa mai plateasca ratele.as avea o sansa in situatia aceasta pt un NUP?
aiurea legi avem,chiar nu inteleg de ce sa fiu acuzat pt furt.pur si simplu mi-am recuperat bunul,care era proprietatea mea si nu vroia sa mi-l achite sau sa mi-l returneze de buna voie..in cel mai rau caz,daca se va pune problema de condamnare,sunt sanse pt. condamnarea cu suspendare?multumesc pt raspuns
buna seara.as dori sa ma ajutati intr-o problema.am vandut o masina inmatriculata Ro,unui cunoscut in rate(prin contract notarial,contract notarial precum ca l-am imprumutat cu o suma de bani,urmand sa-mi returneze in rate lunare aceasta suma,nespecificandu-se nimic de autoturism) actele masinii au ramas la mine pana la achitarea in intregime a valorii contractului mai sus mentionat.dupa prima rata,acesta a inceput sa amane platile,ulterior chiar sa nu le mai faca.vazand acestea am fost si mi.am luat masina inapoi.respectivul a mers la politie si a depus plangere penala pentru furt.se poate face asa ceva neavand un contract de vanzare-cumparare pe masina cu el?ce probleme pot avea?si ce ar trebui sa fac?mentionez ca am fost audiat la politie,am lasat copii xerox de pe acte.va multumesc anticipat