avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate DonaldAlex

Activitate DonaldAlex

Nu am fost constient de riscuri. Aveam o placa de beton 6x4m langa un garaj construit al vecinului. Am construit 3 pereti si un acoperis . Demolarea sa zicem ca nu se intampla, am posibilitatea de a intra în legalitate prin procedura administrativă.
Buna ziua, Garajul e finalizat. Intrarea in legalitate nu inseamna a obtine autorizatie pe garaj in amplansamentul actual.
Buna ziua. Constructie garaj fara autorizatie, am primit amenda si am demarat procedura de intrare in legalitate. Certificatul de urbanism spune ca constructia trebuie sa fie la 5 m de la gard, este la nivelul gardului. Nu este respectata aceasta cerinta. Voi primi autorizatie si respectiv receptia lucrari?
Răspuns la discuția Lista de inventariere
Observ ca nu ii deranjeaza ce scriu in acea lista de inventar si ca si anul acesta sa scriu acele mentiuni. Articolul despre care e vorba e purtator de nereguli semnificative ca valoare.
Răspuns la discuția Lista de inventariere
Eu zic ca nu, ei zic ca da. Respectivul articol a fost in responsabilitatea gestionare a celui care il folosea. A iesit la pensie. Nu am semnat nici o predare - primire a acelui articol.
In Lista de inventariere in partea de jos am scris ca toate cantitatile nu au fost stabilite in prezenta mea si ca nu sunt in pastrare si pe raspundere gestionara proprie. si am semnat ce am scris. Este legal sa se considere ca e in gestiunea mea respectivele materiale
Buna ziua, In procesul verbal de constatare scrie ca suma de plata e 5000 ron care se plateste in 15 zile de la primire (24.10.2024), nu este trecut ca se poate plati jumatate din minimul amenzi. La trezorerie se poate plati doar minimul amenzii (500 ron)?
Buna ziua, In procesul verbal de constatare scrie ca suma de plata e 5000 ron care se plateste in 15 zile de la primire (24.10.2024), nu este trecut ca se poate plati jumatate din minimul amenzi. La trezorerie se poate plati doar minimul amenzii (500 ron)?
Buna ziua
M-a sunat patronul de la Ispal si a zis ca mobila e partial gata si ca in 2 saptamani imi livreaza mobila. Sper sa nu ma duca cu vorba si sa fie tarziu sa mai depun cererea de inscriere la masa credala.