avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lista de inventariere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lista de inventariere

In Lista de inventariere in partea de jos am scris ca toate cantitatile nu au fost stabilite in prezenta mea si ca nu sunt in pastrare si pe raspundere gestionara proprie. si am semnat ce am scris. Este legal sa se considere ca e in gestiunea mea respectivele materiale
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 3 Decembrie 2024
Inventarierea s-a efectuat in gestiunea de care sunteti raspunzator?
Gestiunea respectiva e compusa din materiale depozitate intr un spatiu neingradit si utilizate fara acordul meu. Sefi sunt multumiti cu mentiunea scrisa de mana in josul listei de inventar. Din punctul meu de vedere eu semnez doar mentiunea. Unitatea are angajat un gestionar si numiti mai multi responsabili gestiune.
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2024
DanielRata, utilizator
Aveti sau nu acele lucruri in gestiune pentru care semnati cu mentiunea respectiva?
Eu zic ca nu, ei zic ca da. Respectivul articol a fost in responsabilitatea gestionare a celui care il folosea. A iesit la pensie. Nu am semnat nici o predare - primire a acelui articol.
Atat timp cat nu aveti proces verbal de predare-primire, consider ca nu este in gestiunea dvs ..

Alte discuții în legătură

Cine raspunde pentru minus in gestiune? stef1980 stef1980 Problema mea este urmatoarea din luna 09 2011 lucrez la o societate ca si gestionar dar am fost angajata cu forme legale doar din luna ianuarie a acestui an ... (vezi toată discuția)
Proces verbal predare primire gent gent Are cineva un proces verbal predare primire gestiune?Multumesc! (vezi toată discuția)
Cum va proceda angajatorul ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În urma inventarierii anuale la bibliotecă, comisia de inventariere a constatat lipsa unor bunuri din Fondul documentar închis ... (vezi toată discuția)