in acel act aditional apare suma care s-a cheltuit pt formarea mea profesional iar eu am semnat pt ca sunt de acord cu acea suma.am obtinut dreptul de semnatura la locul de munca dupa semnarea acestui act iar functia mi;a ramas aceeasi...
buna seara.am o intrebare si sper sa imi poata da cineva un raspuns...lucrez la o societate comerciala de 6 luni.in momentul in care m-am angajat in contractul de munca este specificat faptul ca ma oblig sa stau minim 3 ani daca nu ma pun sa platesc cheltuielile de formare profesionala,formare pe care nu o pot dovedi deoarece nu mi-au dat nimic pt a dovedi acest lucru,diploma sau ceva...am semnat doar un act aditional prin care sunt de acord cu cheltuielile de formare profesionala,in cazul in care voi pleca.are vreo valoare acest act?ma pot da in judecata pe baza acestui act daca nu le platesc formarea profesionala?tin sa precizez ca aceasta formare nu mi-a fost facuta de absolut nimeni...
buna ziua.am incheiat un contract cu o firma de televiziune si internet,in luna august,pe 2 ani.luna trecuta aceasta firma a fost preluata de catre o alta firma.contractele au preluate si ele.imi spun ca nu am dreptul sa anulez contractul cu ei doar sa il reziliez.nimeni nu m-a instiintat in aceasta privinta si nu mi-au cerut acordul pentru a continua cu ei.eu nu sunt de acord sa raman la noua firma iar daca reziliez contractul va trebuie sa platesc in stalarea si luniile gratuite de care am beneficiat.au dreptul sa faca asta?am inteles ca sunt libera de contract si nu mai trebuie sa fac nimic in aceasta privinta in cazul in care renunt la serviciile actualei firme.imi poate da cineva un sfat?va multumesc
buna seara.fata mea este nascuta in italia.sotul a lucrat acolo cu carte de munca.a primit o perioada foarte scurta alocatie dupa care am incercat sa o obtinem aici in romania.in octombrie 2010 am depus dosarul.mai era nevoie de formularul e 411.l-au trimis in italia pentru completarea acestuia de catre cei de la inps si mi s-a spus sa astept.au primit un raspuns dar nu cel pe care il doreau ei.mi-au spus sa ma descurc singura,sa obtin completarea acestui formular asa cum doresc ei de catre inps.cei de la inps nu m-au putut ajuta deoarece spun ei ca sotul nu are contributiile platite la stat si din acest motiv nu pot obtine acest formular dar mi-au dat in schimb un act in care se demonstreaza perioada lucrata legal in italia de catre sot.asadar e un act eliberat tot de inps.e obligatoriu formularul e 411 pentru obtinerea alocatiei de stat in romania?sau e bun si acest act?daca nu pot obtine e 411 ce pot face pentru rezolvarea problemei?