avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate valentyyyno

Activitate valentyyyno

unde cer si io o explicatie?
buna ziua..in data de 21 ianuarie conduceam sub influienta alcolului p drum national ce leaga braila de slobozia vizibilitatea era sub 3o mtr de oare ce ningea abundent al urcarea unei rampe antro curba am derapat am ajuns pe contrasens intrand intro coleziune cu o duba...mentionez ca aveam 40 klm la ora am provocat avari minore am dat asigurarea nu a fost spitalizari nimic n a,avun nimeni pretenti.......mi sa antocmit dosar penal..am fost coperant cu politia cu parchetu am recunoscut tot....an data de 6 iulie am primit sentinta 6 luni cu suspendare si 2,ani cu rebilitare....antre timp parchetu a facut recurs la bucuresti....am fost anstintat ca pe data d 5 oct sa ba prezint la curtea de apel bucuresti..io an momentu d fata eram in italia si nu mam putut prezenta procesu a,avut loc fara min..sentinta find de un 1 cu suspendare si 3 ani cu reabilitarenu stiu dac e corect dar in fine....antrebarea mea este cand pot sa dau de permis?si dac mai pot de oare ce io am 7 clase io cand am fct scoala instructoru nu mia cerut fisa de scolarizare..deci io nu am foaia matricula la dosar..io acuma sunt an italia si asvrea sa dau de permis aici si dac se poate dar sa nu conduc anu cu suspendare an romania..ca de oare ce infractiunea sa comis pe teritoriu romaniei...va multumesc si ast un raspuns corect
si mai precizez cad sa dat sentinta la bucuresti nu misa interzis nimic.
buna ziua...in data d 21 ianuarie am condu sub influenta alcolului.mi sa intocmit dosar penal am fost judecat p data d 6 iulie sentinta find 6 luni cu suspendare si 2 ani cu reabilitare....a poi parchetu a facut recurs am fost citat ca p data d 5 oct sa ma prezint la proces la bucuresti..io nu mam prezentat de oare ce sunt an italia sentinta a fost de un an cu suspendare. si 3 ani cu rebilitare. .dinand cont ca am recunoscut tot curtea de apel nu a luat an calcul ca am recunoscut tot..antrebarea me este dac pot sa dau de permis an italia..de oare ce politia mia anulat permisu.io nu n cred ca pot sa mai dau examen an tara la noi de oare ce io am absolvit 7 clasde io cand am fct scoala instructoru nu mia cerut diploma de absolvire....io acuma nu stiu cum sa fac va rog da puteti sa ma ajutati cu ceva ca nu stiu cum sa fac si ce sa fac
Răspuns la discuția Alcool, proces, permis anulat
buna ziua.in data d 21 ianuarie an facut accident find sub influienta alcolului p data d 6 iulie sa dat sentinta 6 luni cu suspendare s 2 ani cu reabilitare..dup aia parchetu a facut recurs la curtea de apel an data de 5 oct am avut procesu io nu mam prezentat de oare ce sunt an italia acuma...sentinta a fost un an cu suspendare si 3 ani cu reabilitare....deci mentionez ca am permisu din data de 21 ianuarie luat..acuma antrebarea mea este urmatoarea trebuie sa mai stau un an de la ramanerea de finitiva
? io acuma vreau sa dau de permis in italia se poate?dar sa nu conduc an romania aanu ala cu suspendare...?