avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate NeaguFlorin0703

Activitate NeaguFlorin0703

Răspuns la discuția Necasatoriti ! ! !
Ce putem face ???
Răspuns la discuția Necasatoriti ! ! !
Primaria municipiului sibiu directia administratie publica locala birou autoritate tutelara
Acte necesare pentru ancheta sociala-indemnizatie crestere copil
-cerere prin care se solicita intocmirea anchetie sociale in vederea completarii dosarului privind acordarea indemnizatiei pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani
-adeverinta pentru celalalt parinte de locul de munca din care sa rezulte ca a platit stagiul de cotizare pe ultimele 12 luni
-certificat de nastere minor(copie)
-Bi(CI) ambii parintii (copie)
-1 dosar
Buna Ziua am o problema , azi am depus actele pentru indemnizatia de crestere a copilului , toate actele erau bune dar cand am ajuns acasa am fost sunati de la primarie ca deoarece nu suntem casatoriti sa mergem la primarie la asistenta sociala sa completam o cerere pentru o ancheta sociala si dupa ancheta sociala se va elibera un act favorabil sau nu pe care sa il punem la dosaru de CCC . A mai spus ca sa dat o lege la inceputul luni care spune ca persoanele necasatorite care au copii trebuie sa treaca prin o ancheta sociala :O. Va rog sa ne ajutati.
Discuție indemnizatie
Buna ziua,am o intrebare ,am fost in indemnizatia de crestere al copilului timp de 2 ani ,cind a implinit copilu 2 ani m-am angajat dar eram deja insarcinata in 5 luni,trebuie sa nasc zilele astea eu mai beneficiez de indemnizatie de crestere al copilului daca am lucrate numai citeva luni?
1.Buna Ziua am si eu o intrebare traiesc in concubinaj se mai aplica OUG 111/2010 sunt obligat sa intru si eu in CCC iar daca nu o fac mama copilului o sa piarda o luna din CCC.

2.Si inca ceva puteti sa imi spuneti daca la primu copil nu am beneficiat de cela 10 zile pot sa beneficez acum la nasterea celuilat copil. Multumesc anticipat.