avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

Buna ziua,am o intrebare ,am fost in indemnizatia de crestere al copilului timp de 2 ani ,cind a implinit copilu 2 ani m-am angajat dar eram deja insarcinata in 5 luni,trebuie sa nasc zilele astea eu mai beneficiez de indemnizatie de crestere al copilului daca am lucrate numai citeva luni?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:11, 1 Noiembrie 2012
In conformitate cu prevederile OUG. 111/2010, modificata si completata pana la 30.09.2012. cu siguranta veti beneficia de ICC pentru al doilea copil.
Beneficiati de indemnizatie pentru CCC2 deoarece in cele 12 luni premergatoare nasterii sunt eligibile pentru a beneficia de indemnizatie si lunile in care ati fost in CCC1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt cresterea copilului remuscornea remuscornea buna ziua, sotia mea se afla in crestere copil cu handicap de la 3 la 7 ani (baietelul a implinit 4 ani), cu indemnizatie lunara de 450 lei. In primii 3 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului dupa somaj crynarusu crynarusu am fost in co ingrijire copil,iar in aprilie 2o11 cind trebuia sa incep munca m-au trimis in somaj, iar acum vreau sa va intreb daca sint insarcinata pot sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)