Buna ziua! as dori daca se poate sa aflu de la dvs. cei care cunoasteti foarte bine legile acestei tari,daca este sau nu ilegala urmatoarea regula impusa de consiliul judetean >....< sotia mea detine undeva la tara o casa batraneasca pe care a mostenit-o de la parintii sai care au decedat. de 7 ani ,nu mai locuieste nimeni acolo asa ca si la factura de curent imi vine de plata 0lei,dar surpriza....mai jos pe aceeasi factura soseste o taxa de habitat care se incaseaza in ficare luna de 10 lei. este oare corect? din moment ce acolo nu locuieste nimeni logic ,nu are cine sa faca si sa predea gunoiul!!! ce pot face pe cale legala ptr ca de multisor platesc acest serviciu de care nu ma folosesc si pe care nu l-am solicitat nimanui?? multumesc mult!!!
Buna ziua! Ma confrunt cu o problema la noile liste de intretinere ce au sosit si care sunt intocmite de un administrator nou,de exemplu: la apa rece si calda am apometre si pe lista noua trebuie sa achit ce am consumat + unele pierderi de pe retea dar acestea imi sunt calculate pe numar de persoane ...Este corect? femeia de serviciu o platesc tot pe numar de persoane dar are acelasi venit pentru fiecare scara de bloc...Este corect? salariile pentru administratia blocului la fel...Nu ar trebui calculate pe numar de apartamente? Acum eu ma intreb daca se sparge o teava la subsol si evident se pierde apa,ce legatura are cu numarul de persoane? Nu trebuie impartita aceasta pierdere pe numarul de apartamente? adica familia mea compusa din 5 persoane va plati de 5 ori aceasta pierdere ....astept un raspuns.Va multumesc mult!
Buna ziua! as dori daca se poate sa stiu ce drepturi are tatal meu care este trecut in contractul de vanzare cumparare al apartamentului meu,ca procurator de fonduri,apartament cumparat acum 9 ani,la scurta vreme dupa ce m-am casatorit si in contract eu sunt proprietarul de drept. Ar putea sa se opuna in cazul in care as dori sa vand apartamentul sau ar putea sa revendice altceva..? mentionez ca in ultima vreme ,relatia noastra a intrat in declin..si imi fac ganduri negre... Astept un raspuns din partea dvs. Multumesc mult.