avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate buniculGEO

Activitate buniculGEO

Mulțumesc foarte mult !
Mulțumesc pentru amabilitatea de a-mi răspunde !:)
Există o sentință judecătorească în acest sens, se aplică și în cazul în care soțul pleacă la muncă în străinătate ? Poate nu am fost destul de explicit. Există oarece îngrijorare din partea mamei și cred că este firească. Scuze pentru deranj !
Soțul fiicei mele pleacă în Anglia cu contract legal de muncă, dar ea nu știe unde . Ce demersuri trebuie să aplice pentru a -l obliga să-și achite datoria față de cei doi copii , respectiv . . . pensia alimentară ? Mulțumesc !:(
Discuție NEDUMERIRE
Sunt pensionar, am avut un contract pentru drepturi de autor cu o casa de filme, in anul 2011, prin care era stipulata o suma exacta NETA, care a fost corect platita.
Am primit recent o "Decizie de impunere anuala" de la fisc, prin care sunt anuntat ca am de plata suma de 736 lei, raportata la un castig net anual de 21020 lei.
Se mentioneaza faptul ca impozitul pe venitul net anual era de 3363 lei, iar impozitul achitat de catre firma a fost de 2627 lei. Contractul prevede ca firma va achita obligatiile la stat.
Nu reusesc sa inteleg rationamentul pentru care am primit aceasta instiintare de plata. Ma puteti ajuta in lamururea acestei situatii ? M U L T U M E S C ! :((