avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate PaulGarda

Activitate PaulGarda

Care sunt procedurile pentru actualizarea cartii funciare pentru partiile comune?Nu pot actualiza cf-ul apartamentului meu din aceasta cauza.Va multumesc.
Scuze daca te-am incurcat, dar am vazut titlul si am crezut ca e in regula sa intreb aici.Daca navighezi putin pe site ai sa observi ca nu deschide fiecare cate un thread pentru niste intrebari care se incadreaza in titlu.Scuze inca odata.
cyan a scris:

Stiu cum se procedeaza.Doar ca domnul de la ghiseu mi-a spus ca pentru alte categorii trebuie sa imi fac reabilitare,care nu o pot face numai dupa 2 ani si 5 luni, pe cand redobandirea o pot da dupa 1 an.
Dupa cum zice articolul 34 alin. 3, dupa ce imi redobandesc permisul si primesc cartela am dreptul sa dau si pentru alte categorii, atasand copia permisului.
Cazierul meu fiind patat cu o fapta penala in codul rutier, nu exista nici o restrictie in acest caz?
Va multumesc.
Buna seara.
Am fost condamnat la 5 luni de inchisoare cu suspendare pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat si cu numere false pe drumurile publice.Stiu ca la sentinta cu suspendare trebuie sa treaca 1 an de zile pentru a putea redobandi permisul.Nu am stiut ca permisul meu este anulat pentru ca nu stiam ce fapta grava am comis.Am intrebat avocata inainte de proces si ea mi-a spus ca nu este cazul de anulat ci probabil de o amenda ( Afirmatie foarte falsa deoarece fapta a fost grava, si printre unele din cauza caruia iti anuleaza permisul). Eu nestiind ca permisul e anulat m-am pregatit la o scoala de soferi pentru a mai adauga cateva categorii la permis, respectiv C+E si D+E eu avand deja categoriile A si B. Cand m-am prezentat la DRPCIV pentru a sustine examenul teoretic, pe baza cazierului domnul de la ghiseu m-a intrebat ca ce am facut, mi-a explicat ca permisul meu este anulat si nu am dreptul sa dau decat dupa un an de cand a fost emisa sentinta definitiva.Asta in cazul redobandirii,dar cand am intrebat ca pentru alte categorii cand am dreptul sa dau examen, dansul mi-a spus ca doar dupa ce imi "curat" cazierul.Adica dupa 2 ani si 5 luni de cand a fost data sentinta definitiva.Pentru ca se mai adauga 2 ani pentru reabilitare.
Nu inteleg de ce am dreptul dupa 1 an de la sentinta definitiva sa redobandesc permisul ,dar alte categorii pe langa doar dupa ce imi fac reabilitare.Eu cred ca domnul respectiv m-a informat prost,pentru ca nu inteleg de ce nu am dreptul si la alte categorii din moment ce am dreptul la ce am avut inainte. Daca ma poate lamuri cineva as fi foarte recunoscator.

Va multumesc.
Răspuns la discuția redobandire permis auto
Buna ziua.Am cunostiinta de pasii care trebuie facuti pentru redobandirea de permis, dar mai am o singura nelamurire. Dupa ce ai redobandit permisul, este ceva restrictie pentru a obtine si alte categorii la permis?