avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciara parti comune
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciara parti comune

Care sunt procedurile pentru actualizarea cartii funciare pentru partiile comune?Nu pot actualiza cf-ul apartamentului meu din aceasta cauza.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 09:04, 19 Noiembrie 2014
puteti actualiza Cf-ul apartamentului fara Cartea Funciara Colextiva care cuprinde partile comune.
actualizarea Cf colectiva s-ar face de un autorizat cadastru dar ar cuprinde pe langa partile comune si suprafata utila a fiecarui apartament - daca aceasta nu exista va trebui masurata pt fiecare apartament #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare suprafata teren in cf maria mircea maria mircea Se incepe recadastrarea/rectificarea terenului aferent unei curti, cu schitele de apartamentare ale tuturor proprietarilor? (vezi toată discuția)
Cadastru imobil cu mai multi proprietari (proprietati cumparate prin legea 112/1995) oana ristea oana ristea Buna ziua, Va supun atentiei o situatie mai deosebita. Bunica mea a locuit intr-o casa nationalizate (cu 6 apartamente), iar in 1997 a cumparat locuita de la ... (vezi toată discuția)
Intabulare spatii comune condominium ? turbo20010 turbo20010 Salut. De curand am cumparat un apartament, iar in contract scria asa : \"Se vinde dreptul de proprietate pentru : - apartamentul nr. 5, situat in ... (vezi toată discuția)