avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate albertino179

Activitate albertino179

Răspuns la discuția Fond funciar
consiliul local a aprobat scoaterea din dom.public in privat din aprilie 2012 in baza art.10 alin.2 din legea 213/98 in temeiul legi 215/2001 republicata .si 0cpi asta a respins iar prefectura nu a emis actul de legalitate si au revocat hotarirea consiliului local in sedinta din 23 oct. contrar aceasta ar fi fost atacata in instanta pe contengios administrativ imi scrie in adresa (nu au gresit cu nimic ca eu sa pot ramine pe acest teren ?)
cu contract de inprumut cu mentiunea sa fiu tinut cu toate bunurile mele mobile si imobile,prezente si viitoare conf.art1718 cod civil prezentul contract de inprumut reprezentind titlu executoriu conf,art.66 din legea 36 /1995
patronul ma da in somaj si i-mi prromite ca la anu ma va angaja din nou trebuie sa ma duc cu el la somaj sa semnez ceva sau vrea sa-mi faca bucata adica sa semnez si sa fie de rau cind se da in somaj alta lume se duce sa semneze ceva? eu nu stiu ce sa fac. va multumesc
persoana pe care am inprumutat-o are firma si are un pejo din 2006 si o basculanta cu volan pe dreapta nu mai lucreaza si e dator la banci unde a gajat cu casa pe care a construit-o cu sotia trebuie sa -l execut silit ce posibilitati am sa-mi iau cei 2000 de euro . va multumesc
Discuție Fond funciar
am hot.judecatoreasca sa-mi dea teren similar aflat la dispozitia comisiei locale,au propus consiliul local scoaterea din domeniu public,au facut cadastru,au dezmembrat la notar numele meu nu este in actul notarial mentionat , au anuntat prefectura in aprilie(,pina acum nu au dat raspuns ) in aug mi-au dat proces verbal de punere in posesie m-au trecut in reg agrico iar acum prefectura a respins dosarul ptr.titlu de pr (acum au raspuns la anuntul facut de primarie din aprilie) de fapt cei de la cadastru au respins ce trebuie sa fac sa ramin pe acest teren ,terenul meu a fost central dar au forat pe el un put ,sau sa iau terenul meu va multumesc