avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imprumut intre persoane fizice, cum imi recuperez ...
Discuție deschisă în Executare silită

imprumut intre persoane fizice, cum imi recuperez banii ?

persoana pe care am inprumutat-o are firma si are un pejo din 2006 si o basculanta cu volan pe dreapta nu mai lucreaza si e dator la banci unde a gajat cu casa pe care a construit-o cu sotia trebuie sa -l execut silit ce posibilitati am sa-mi iau cei 2000 de euro . va multumesc
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 11:30, 5 Noiembrie 2012
Depinde de cum i-ati dat cei 2000 euro imprumut, cu acte(ce fel de acte?) fara acte?
cu contract de inprumut cu mentiunea sa fiu tinut cu toate bunurile mele mobile si imobile,prezente si viitoare conf.art1718 cod civil prezentul contract de inprumut reprezentind titlu executoriu conf,art.66 din legea 36 /1995
contractul de imprumut autentificat la notar este titlu executoriu.
cu acest contract va prezentati la executorul judecatoresc, dar trebuie sa aveti taxele judiciare achitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta ciubotarudan ciubotarudan Am dat cu imprumut notarial 20.000 lei.Termenul a fost 25.04.2011. Cum pot sa-mi recuperez banii? In contract scrie ca :,,Prezentul act constituie titlu ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut Iulia Alexandrescu Iulia Alexandrescu Ma confrunt cu urmatoarea situatie,acum ceva timp, am dat cu titlu de imprumut o suma de bani d-nei X, acord perfectat si autentificat in fata unui notar.Am sa ... (vezi toată discuția)
Imprumut nerambursat ContSters218499 ContSters218499 Buna ziua! Am dat cu titlu de imprumut(contract de imprumut la notar) in 2008, unei cunostinte suma de 1000 euro; cu obligatia de restituire in ianuarie 2010. ... (vezi toată discuția)