avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond funciar

am hot.judecatoreasca sa-mi dea teren similar aflat la dispozitia comisiei locale,au propus consiliul local scoaterea din domeniu public,au facut cadastru,au dezmembrat la notar numele meu nu este in actul notarial mentionat , au anuntat prefectura in aprilie(,pina acum nu au dat raspuns ) in aug mi-au dat proces verbal de punere in posesie m-au trecut in reg agrico iar acum prefectura a respins dosarul ptr.titlu de pr (acum au raspuns la anuntul facut de primarie din aprilie) de fapt cei de la cadastru au respins ce trebuie sa fac sa ramin pe acest teren ,terenul meu a fost central dar au forat pe el un put ,sau sa iau terenul meu va multumesc
Cel mai recent răspuns: albertino179 , utilizator 20:22, 4 Noiembrie 2012
contestați imediat, în scris, hotărârea prefecturii.
Trebuie vazut de ce a respins OCPI emiterea titlului de proprietate; poate este o problema cu planurile parcelare, ceva, care se poate rezolva de catre primarie.
consiliul local a aprobat scoaterea din dom.public in privat din aprilie 2012 in baza art.10 alin.2 din legea 213/98 in temeiul legi 215/2001 republicata .si 0cpi asta a respins iar prefectura nu a emis actul de legalitate si au revocat hotarirea consiliului local in sedinta din 23 oct. contrar aceasta ar fi fost atacata in instanta pe contengios administrativ imi scrie in adresa (nu au gresit cu nimic ca eu sa pot ramine pe acest teren ?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare vanzare teren intravilan de la primarie Ralukp Ralukp Poate cineva sa ma ajute cu informatii despre obligatiile pe care le are Primaria la vanzarea unui teren situat intravilan??? De fapt problema este ca terenul ... (vezi toată discuția)
Refuz intabulare teren pe motiv "supus exproprierii" leomisson leomisson buna ziua, am un teren pe unde va trece autostrada. s-a efectuat cadastru pe toata parcela - pentru proiectul mentionat mai sus. mi s-a permis sa cer ... (vezi toată discuția)
Firma de cadastru playerone2006 playerone2006 Buna ziua, am si eu o problema cu care ma confrunt si nu stiu cum sa o rezolv deoarece am apelat si la C.J.P.C. si nu am primit un raspuns multumitor. Ca sa ... (vezi toată discuția)