avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariata la patron ma da in somaj am 10 ani vechime ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariata la patron ma da in somaj am 10 ani vechime cit timp iau somaj ma poate angaja din nou la anu

patronul ma da in somaj si i-mi prromite ca la anu ma va angaja din nou trebuie sa ma duc cu el la somaj sa semnez ceva sau vrea sa-mi faca bucata adica sa semnez si sa fie de rau cind se da in somaj alta lume se duce sa semneze ceva? eu nu stiu ce sa fac. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 4 Noiembrie 2012
somaj : 12 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare mai mare de 10 ani.
Pentru a beneficia de somaj trebuie sa va concedieze din motive neimputabile dvs .. in acest caz, angajatorul are obligatia de a va elibera : decizia de incetare a c.i.m., adeverinta de vechime pentru perioada lucrata la acesta , adeverinta de somaj.

Angajatorul are posibilitatea sa va angajaeze din nou , avand in vedere ca nu exista niciun text de lege care sa-i interzica asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata ? zidaneqw zidaneqw daca am fost in concediu fara plata trei luni in acedt an cit ma poate tine un patron cu forme legale ca angajat pina imi a oferi somajul ? omu nu a avut ... (vezi toată discuția)
Dreptul la ajutor de somaj genessis63 genessis63 Dupa 30 de ani de munca sotia mea a fost disponibilizata cu plati compensatorii dar si cu obligatia de a semna c.i.m. pe durata determinata de un an la un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - somaj intrerupt grasu25 grasu25 am si eu o problema,am fost la o firma de paza 3 zile si nu mi a convenit si le am spus ca nu ma mai duc,nu am semnat nici un contract nu le am dat nici un act ... (vezi toată discuția)