avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate rodica2012

Activitate rodica2012

Răspuns la discuția legea 66/2016
multumesc mult!
sa inteleg ca daca am venituri (NU profit) realizate pe intreprinderea individuala nu mai pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?
si daca intreprinderea mea individuala incepe sa realizeze venituri (nu profit) de la 1 iulie?
Discuție legea 66/2016
Buna ziua,
Am o intreprindere individuala, pana acum cu pierdere si am si calitate de salariat la un srl, neintrerupt din 2010. Urmeaza sa nasc in luna august. In aceste conditii mai am dreptul la indemnizatie pentru cresterea copilului?
multumesc!
Buna ziua,
Am urmatoarea problema: in aprilie 2016 plecam cu copilul in Italia pentru o saptamana. Pasaportul lui expira in august 2016. Este in regula sa folosim pasaportul actual? Sau trebuie ca pasaportul sa fie valabil minim 6 luni in momentul plecarii?
multumesc mult !!!!
La punctul de lucru din Spania firma va presta activitate de comert cu amanuntul (aceeasi ca si in Romania) si va avea si salariati.
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
Detin o firma platitoare de tva in Romania si vreau sa deschid un punct de lucru in Spania cu activitate de comert. Cum sa procedez?
Buna ziua,
am achizitionat un autoturism fabricat in 2008, neinmatriculat, din parcul de auto rulate Bcr Leasing, pe firma. Taxa de poluare a fost refacturata de Bcr leasing in suma de 9224 lei +tva. Am luat legatura cu un avocat pentru a ataca in instanta aceasta taxa, si mi s-a spus ca aceste actiuni nu au sanse de reusita, dar aceste taxe se prescriu in 3 ani, timp in care daca apare ceva o sa fiu anuntata. Va rog sa-mi explicati de ce nu as putea obtine restituirea acestei taxe, pentru ca eu cunosc multe persoane care au recuperat banii in instanta.
Multumiri