avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport minor aproape de expirare, conditii de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport minor aproape de expirare, conditii de calatorie

Buna ziua,
Am urmatoarea problema: in aprilie 2016 plecam cu copilul in Italia pentru o saptamana. Pasaportul lui expira in august 2016. Este in regula sa folosim pasaportul actual? Sau trebuie ca pasaportul sa fie valabil minim 6 luni in momentul plecarii?
Cel mai recent răspuns: rodica2012 , utilizator 15:58, 30 Ianuarie 2016
In interiorul UE nu exista nicio astfel de restrictie, puteti pleca linistiti.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaportul expira cu 10 zile inainte de a parasi italia FJR FJR Buna ziua ! Poate ma puteti lamuri cu privire la valabilitatea pasapoartelor in Italia. In luna Iulie 2015 , vom calatorii cu copii in Italia , Franta si ... (vezi toată discuția)
Calatorie in afara tarii cu un minor - pasaport aproape expirat voiculeonard voiculeonard in luna iunie calatoresc cu familia in Italia,pasaportul baiatului meu expira in luna august.pot parasi tara pentru 1 saptamina?Era ceva legat de valabilitatea ... (vezi toată discuția)
Valabilitate pasaport minor la iesirea din tara danaiancu danaiancu Buna ziua, Pasaportul fiicei mele, minora, este valabil pana in 14.08.2018. Care este data maxima la care fetita pote iesi din tara cu acest pasaport? (Am ... (vezi toată discuția)