avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaportul expira cu 10 zile inainte de a parasi Italia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaportul expira cu 10 zile inainte de a parasi Italia

Buna ziua !
Poate ma puteti lamuri cu privire la valabilitatea pasapoartelor in Italia.
In luna Iulie 2015 , vom calatorii cu copii in Italia , Franta si Spania.
Ne vom intoarce in tara pe 8.08.2015
Pasapoartele copiilor expira pe 19.08.2015.
Am auzit ca pt. a intra in Italia , valabilitatea pasaportului sa fie cu 6 luni inainte de data deexpirari !
Ultima modificare: Miercuri, 21 Ianuarie 2015
FJR, utilizator
Cel mai recent răspuns: FJR , utilizator 18:31, 21 Ianuarie 2015
Nu este adevarat, in interiorul UE puteti calatori cu pasapoartele inclusiv in ultima zi de valabilitate.
Valabilitate de minim 6 luni se cere cand oamenii solicita viza pentru tari din afara UE.
Multumesc Frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate pasaport minor la iesirea din tara danaiancu danaiancu Buna ziua, Pasaportul fiicei mele, minora, este valabil pana in 14.08.2018. Care este data maxima la care fetita pote iesi din tara cu acest pasaport? (Am ... (vezi toată discuția)
Pasaportul copilului deina2311 deina2311 Buna! Mergem in concediu in Bulgaria in luna iunie, iar pasaportul copilului expira in luna august, nu vom avea nici o problema la granita? Cineva imi spunea ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat la intrarea in tara rednet rednet Buna ziua! As dori sa intreb pe cine imi poate raspunde la urmatoarea situatie: vrem sa iesim din tara (pt vreo 3 sapt) in scop turistic cu cei 2 copii al ... (vezi toată discuția)