avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Activitate minodora_1973

Activitate minodora_1973

mi-am expus pozitia procesuala, pretentiile si am depus probele doveditoare ale prejudiciului.
inculpatul si-a recunoscut fapta cand i s-au luat declaratii la politie.
banuiesc ca ar fi normal , ca acum cand s-a dispus trimiterea acestuia in judecata , ( au fost deja 4 termene de la inceperea procesului si avocatul inculpatului a tot amanat procesul ) sa se stabileasca daca inculpatul se declara in continuare vinovat sau sustine ca nu e vinovat si atunci trebuie sa se judece procesul ( cu martori, acte doveditoare, etc )
Nu inteleg de de este necesara prezenta mea in aceasta faza procesuala si nu stiu ce mi se poate intampla daca nu ma prezint. Multumesc frumos
am uitat sa mentionez ca m-am constituit parte civila si am trimis intampinare cu constituirea de parte civila, dar avocatul inculpatului a cerut instantei sa ma prezint , iar mie mi se pare cam aiurea sa ma audieze pe mine in conditiile in care nu s-a facut inca audierea inculpatului.
oricum de 3 termene o cam lungeste avocatul inculpatului.
Solutie: pentru a se cita partea vătămată cu menţiunea de a se prezenta în instanţă şi de a face dovada că este administratorul SC X SRL

sunt obligata sa ma prezint in fata instantei ? sau pot doar sa trimit intampinare si un certificat constatator eliberat de camera de comert din care reiese ca sunt administratorul firmei ? imi este greu sa ma prezint la proces deoarece m-am mutat in alt judet si nu pot sa ma prezint la fiecare termen.
inculpatul a recunoscut fapta in faza de cercetare penala. in decembrie 2012 procurorul a dispus trimiterea inculpatului in judecata. primul termen a fost pe 7 ianuarie si de atunci avocatul inculpatului tot amana procesul. cred ca era normal ca pana acum sa fie condamnat pt fapta comisa , ramanand sa ne judecam pe latura civila dupa cum mi-ati precizat. eu m-am constituit ca parte civila si am depus toate probele cu inscrisuri neceare . problema este ca exista posibilitatea ca pana se termina procesul sa mai apara daune generate de acest furt. credeti ca mai pot modifica suma pretentiilor pe parcursul procesului?
multumesc frumos
as vrea sa stiu daca exista un anumit numer de infatisari pentru procesul penal?
sunt parte vatamata in proces penal de furt cu autor cunoscut si care si-a recunoscut fapta in timpul cercetarilor si totodata si firma pe care o administrez este parte vatamata in acest proces. avocatul inculpatului trage de timp si gaseste motive de amanare
la primul termen a cerut amanare pt angajare de avocat
la al 2 lea termen a cerut amanare pentru a lua la cunostinta de solicitarile mele
la al 3 lea termen a cerut sa fac dovada sediului firmei
la al 4 lea termen a cerut sa fac dovada ca sunt administratorul firmei
sincera sa fiu mi se pare cam ciudat ca inca nu s-a inceput judecarea inculpatului
ce parere aveti?
multumesc frumos
eu sunt administratorl societatii care este parte vatamata si parte civila. Inculpatul, era proprietarul spatiului unde firma isi desfasura activitatea in baza unui contract de inchiriere. inculpatul a furat bunurie firmei si masina mea personala. acum 3 ani. abia in dec 2012 a fost trimis in judecata de parchet. din cauza inculpatului firma nu a mai desfasurat activitate si nu a mai platit datoriile la finante. acum cei de la finante vor sa cara insolventa firmei si sa raspund eu personal ca administrator
societatea X este parte vatamata-parte civila intr-un dosar penal pentru furt. finantele au solicitat insolventa firmei X si atragerea rasunderii personale a administratorului . se mai mentine pozitia de parte vatamata-pate civila a societatii in dosarul penal sau se suspenda procesul penal ?