Am pierdut un proces(*definitiv și irevocabil), am virat cheltuieli de judecata in contul comunicat de avocatul intimatei, însă intimata nu a primit nici un ban din cheltuielile de judecată.Nu ea avea dreptul la banii respectivi? Ii mai poate recupera de la avocat?
Daca ar fi vb sa remediem relatia, ar fi in regula sa-i dau bani in schimbul bonurilor reținute de ea?(presupuse cheltuieli pe perioada cat ea a refuzat să îmi îndeplinesc obligatiile)
Am intrat in concediu de risc maternal, urmează să se elibereze a 3 a foaie de risc maternal.Se poate undeva verifica dacă s-a înregistrat / declarat respectivul act?
Cazul eate urmatorul - există un contract de întreținere, încheiat în condiții legale, cu un fiu al întreținutei care afla ulterior de contract.Intre timp întreținută se razgandeste si refuza sa imi îndeplinesc obligațiile de întreținator.Vine fiul si întreținuta cu dorința sa reziliem contractul.Exista posibilitatea ca eu să trebuiască să plătesc ceva dauna , în afară de taxă avocat, în cazul în care se deschide proces?