avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am pierdut un proces(*definitiv și irevocabil), am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am pierdut un proces(*definitiv și irevocabil), am virat cheltuieli ...

Am pierdut un proces(*definitiv și irevocabil), am virat cheltuieli de judecata in contul comunicat de avocatul intimatei, însă intimata nu a primit nici un ban din cheltuielile de judecată.Nu ea avea dreptul la banii respectivi? Ii mai poate recupera de la avocat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dumneavoastră va trebui să-l dați pe avocat în judecată să vă recuperați banii, dacă se dovedește că este om neserios, și nu-i vireaza banii clientei sale.

Trebuia să virați banii în contul părții care a câștigat procesul, nu în contul avocatului.
Puteați de asemenea să-i trimiteți prin mandat poștal, nu să vă complicați cu avocatul.
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2023
Dapix, utilizator
Mulțumesc, eu am virat in contul furnizat de avocatul celelalte Parti
Partea care a câștigat procesul, l-a sunat pe avocatul ei să-l întrebe de ce nu-i virează banii`?

Aveți mare grijă să nu pierdeți CHITANȚA de la bancă.
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2023
Dapix, utilizator
Bună ziua,
Ceea ce v-a comunicat domnul ce v-a răspuns înaintea mea este corect. Subscriu in integralitatea!
Informația acesta încă nu știu.

Alte discuții în legătură

Stingere datorie avocat niki27 niki27 Cum imi stig datoria catre un avocat care m-a reprezetat la diverse procese, daca el si-a incasat banii din contulexecutorului jdecatoresc? Am facturi emise ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la avocat clau1858 clau1858 Buna ziua Vreau sa renunt avocatul meu dintr-un dosar, intrucat nu-mi reprezinta cu adevarat interesele de mult timp (de peste un an si-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut, procedură plată către pârât sorin ciocan sorin ciocan Am pierdut un proces în luna februarie 2018 cu obligativitatea plații către pârât a sumei de 2094 lei, cheltuieli de judecată. Suntem deja în luna ... (vezi toată discuția)