avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cazul eate urmatorul - există un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cazul eate urmatorul - există un contract de întreținere, ...

Cazul eate urmatorul - există un contract de întreținere, încheiat în condiții legale, cu un fiu al întreținutei care afla ulterior de contract.Intre timp întreținută se razgandeste si refuza sa imi îndeplinesc obligațiile de întreținator.Vine fiul si întreținuta cu dorința sa reziliem contractul.Exista posibilitatea ca eu să trebuiască să plătesc ceva dauna , în afară de taxă avocat, în cazul în care se deschide proces?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a obține rezilierea trebuie să dovedească neexecutarea culpabilă a obligației de întreținere!
Alegeți un avocat și programați o consultație juridică la care să mergeți cu contractul!
Daca ar fi vb sa remediem relatia, ar fi in regula sa-i dau bani in schimbul bonurilor reținute de ea?(presupuse cheltuieli pe perioada cat ea a refuzat să îmi îndeplinesc obligatiile)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vreti sa ii dati o suma de bani, ii dati ( in schimbul bonurilor), dar nu sunteti obligat.
daca va impăcați, faceti-va probe solide ca prestati intretinere.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2021
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de intretinere bbi bbi Va rog sa imi spuneti daca un contract de intretinere poate fi anulat in conditiile in care intretinatorul nu isi indeplineste obligatiile ce ii revin in ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de intretinere boyzone boyzone cum se procedeaza in cazul rezilierii unui contract de intretinere?am cazut de acord cu cealalta parte, imi va inapoia contravaloarea prestatiei de intretinere ... (vezi toată discuția)
Clauza de daune pentru debitor in contract de intretinere kristhinel_87 kristhinel_87 pot invoca intr-un contract de intretinere, eu ca intretinator, in cazul in care intretinutul refuza intretinerea, sa-mi fie platite daune pentru acest refuz ... (vezi toată discuția)