Pai nu pe mine trebuie sa ma gaseasca.de ce nu ai citit mai atent?
am fost.au doar ip-urile de pe care sa intrat.de fiecare data alt ip
Buna ziua.
M-am inteles cu cineva sa trimit un colet cu plata ramburs,in valoare de 7000 lei.
Totul a fost in regula,tipul parea de treaba,dar cand a ajuns coletul,a spus ca el nu il ridica,numai daca anulez rambursul si imipune banii in cont dupa ce vede produsul,deoarece se teme sa nu ia teapa.
Dupa multe disctuii,m-am hotarat sa schimb rambursul cu copia lui de pe buletin.
Am schimbat rambursul,el imi promitea sus si tare ca imi pune banii.
NU ia pus si inchis telefonul.Cand am primit de la curier copia de pe buletin,era una falsa,.
Am depus plangere la politie,am toate doveziile.mesaje,emailuri etc.
Politistul mi-aspus urmatoarele:
-numarul de telefon probabil era prepay si folosit numai pentru asta,deci 0 sanse sa dai de utilizator
-curierul nu ia buletinul,ci iti cere doar mm-ul,si normal ca teparul a dat unul fals.
-ip-ul de pe care era conectat,este probabil unul wirelles,cu acces public .0sanse.
Am depus plangere acumao luna si inca nu mi-au spsus nimic.
Imi spuneti va rog ce sanse am sa recuperez bunul?are vreo importanta ca am anulat de buna voie rambursul?
ciprian_u
nu stiu daca mai dau de tine @ciprian_u,dar vreau s ate intreb ce ai rezolvat.amluat si eu teapa de la colonna...
Empeg a scris:
Pai cel mai bine, daca puteti anulati transportul. Sunati maine la prima ora la curier si cereti sa anulati transportul si sa va returneze banii. Nu cred ca o sa fie usor.
Altfel.... Nu ii mai vedeti, va spun eu ca imi cumpar multe de pe ocazii si siteuri de genul. Eu cand cumpar ceva cer sa lucreze cu un curier care permite deschiderea coletului inainte de a da banii retur.
Cumparand de pe net lucruri second va asumati un risc. Daca el ia banii maine doar daca e om serios ii mai primiti altfel nici cu politia nu rezolvati nimic va spun eu... Din pacate
numai politia poate sa opreasca banii.eu nu pot.pentru ca nu pot demonstra ca amluat lemne.si curieratul nu se baga.am platit,ei sunt obligati sa livreze banii.asta e ideea...
nu stiu ce sa fac
inteleg.dar si ofiterul cu care am vorbit,a spus ca nu are ce sa ii faca pana nu ridica banii.nu stiu de ce.nu ma pricep
prin curier am trimis.
atunci il las sa ridice banii,dupa care daca nu ii primesc in aceeasi zi in cont,depun plangere.
asta cred ca e singura solutie.ce ziceti?multumesc de ajutor
deci imi recomandati sa astept sa vada daca face retur labani sau nu?
avocatul cu care am vorbit imi spunea ca inca nu exista infractiunea deoarece fapta nu e consumata,si inca nu se poate vorbi de rea credinta fata de expeditor.
nu stiu ce s afac,am muncit zile si nopti pentru acei bani...
buna seara
am cumparat un produs in valoare de 3700 lei de pe un site,second.
tipul pare foarte de treaba,darcand a ajuns coletul erau niste lemne in el,
l-am sunat,si mi-a spus ca banii nu au ajuns inca la el,dar cand ajung face retur,dupa care urmeaza sa faca el plangere la politie.
mi-a dat si scan de pe buletin,ca sa am incredere.
acuma eu nu stiu ce s afac.daca ii scoate banii si nu mi da inapoi?
dacafacacuma plangere,un avocat mi-a tis ca e puerila,si ca fapta nu este inca savarsita,decat dupa ridicarea banilor.
va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.
buna ziua.
eu am 24 ani,si discut ci pritena mea de 4 ani.
acuma ea are 18 si 2 luni.
Am avut grija de ea si am sustinuto in tot acest timo,fiind eleva de nota 10,prima in scoala si fara probleme.
Nu am fost la discoteci sau cluburi,nu bem nu fumam,
Toata relatia noastra a fost pe ascuns,parintii ei nu stiau,doar banuiau,pana ieri ce ne-au vazut impreuna,iar apoi a inceput marele balamucu.
Fiindca stia ca parintii ei sunt foarte impulsivi,a dormit peste noapte la mine,apoi diminieata a amers acasa unde au batuto toata familia,
Am chemat politia,care a explicat parintilor ca trebuie sa o lase in pace,ca e majora,ia avertizat sa nu o mai bata,iar prietena mea a semnat ca nu doreste sa depuna plangere penala.
Problema este urmatoarea.
Ne urmareste oriunde mergem,ne face de ras prin scandal in public,ne ameninta,mai ales pe ea,ca sa mearga acasa ca nu ia data cum trebe.Nu putem scapa nicicum de ei.
Prietena doreste sa se ointoarca acasa,dar stie ce i se va intampla,pentru ca parintii ei nu se pot controla.
O sa stea la mine o perioada,va rog sa ma sfatuiti,ce trebuie sa fac sa scap de ei sa nu ne mai urmareasca.
La politie ar fi o sansa?multumesc frumos.
mentionez ca parintii ei nu ma suporta,pentru ca nu am studii seuperioara,si am un salar de 1200 lei.ei si-ar dori si fiu mai bogat.