avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate Deeadeea90

Activitate Deeadeea90

Răspuns la discuția este legal?
Normal trebuia sa va trimita de atunci cel putin o instiintare cum ca aveti cont deschis la ei.cred ca cel mai bine ar fii sa mergeti sa vorbiti cu directorul sediului bcr de la d-voastra din oras si vedeti ce va spune....putea sa va traga si lunar in cazul in care ajungeati la o intelegere cu dansii dupa ce va instiintau de faptul in cauza....dar...suntem in Romania si cam asa merge treaba la noi in tara din pacate.cand te prind trag si pielea de pe tine....
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copii
mjultumesc foarte frumos pt raspuns...chiar eram putin in dubii pt ca nu stiam ce sa cred.....multumesc celor ce au raspuns intrebarii mele...=D> :thumbup: :yeah:
Răspuns la discuția INDEMNIZATIE DACA LUCRU 4 ORE
eu stiu ca poti primi chiar daca ai lucrat cu 4 ore doar ca perioada trebuie sa fie mai lunga....adica daca ai lucrat un an la 4 ore,pt a primi indemnizatie trebiue sa ai 24 de luni lucrate fata de 12 luni cum e normal...intelegi ce vreau sa spun?

P.S.
dupa calculele mele tu ai doar 10 luni lucrate....

[am editat mesaj consecutiv]
sunt insarcinata in 36 saptamani...inca nu am intrat in concediu prenatal pt ca am continuat sa vin la servici sa implinesc cele 12 luni care sunt necesare pt a primi indemnizatie.cele 12 luni le-am implinit luna aceasta in 3...in aceste 12 luni am avut concediu medical de la medicul de familie si de la medicul ginecolog(am fost internata in spital)...intrebarea mea este:se scade concediul medical de la medicul de familie sau medicul ginecolog din cele 12 luni lucrate?
daca poate cineva sa imi raspunda....