eu stiu ca poti primi chiar daca ai lucrat cu 4 ore doar ca perioada trebuie sa fie mai lunga....adica daca ai lucrat un an la 4 ore,pt a primi indemnizatie trebiue sa ai 24 de luni lucrate fata de 12 luni cum e normal...intelegi ce vreau sa spun?
P.S.
dupa calculele mele tu ai doar 10 luni lucrate....
1. - Nu ati precizat la ce fel de indemnizatie va referiti.
-Cred ca va referiti la indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).
2. Veti beneficia de indemnizatie pentru CCC indiferent de ce fel de program de lucru ati avut (cu timp normal sau cu timp partial) in cele 12 luni premergatoare nasterii coplului (ianuarie - decembrie 2012).
In conformitate cu prevederile O.111/2010, completata si modificata pana la 31.10.2012, veniturile nete realizate ca urmare a unui contract de munca cu timp partial,fie si de 0,15 minute,sunt luate in calcul la stabilirea dreptului de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani,legiuitorul nu a definit in nici un caz durata zilei de munca, in cazul contractului de munca cu timp partial, doar sa se realizeze venituri impozabile, care daca nu sunt definite pot fi si de 0,001 lei.
Situatia prezentata de dumneavoastra este total compatibila pentru dreptul la ICC.Deci aveti dreptul la ICC pentru copilul ce urmeaza a se naste in decembrie 2012,
Sanatate si bucurie!!!