sunt insarcinata in 36 saptamani...inca nu am intrat in concediu prenatal pt ca am continuat sa vin la servici sa implinesc cele 12 luni care sunt necesare pt a primi indemnizatie.cele 12 luni le-am implinit luna aceasta in 3...in aceste 12 luni am avut concediu medical de la medicul de familie si de la medicul ginecolog(am fost internata in spital)...intrebarea mea este:se scade concediul medical de la medicul de familie sau medicul ginecolog din cele 12 luni lucrate?
daca poate cineva sa imi raspunda....
1. In cele 12 luni premergatoare nasterii, eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC, intra si perioadele in care ati fost in concedii medicala (inclusiv in concediul de maternitate).
2. Asa ca puteti sa luati concediul de maternitate (126 nde zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) fara teama ca nu veti mai putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.
mjultumesc foarte frumos pt raspuns...chiar eram putin in dubii pt ca nu stiam ce sa cred.....multumesc celor ce au raspuns intrebarii mele...=D> :thumbup: :yeah: