mergeti la FONDUL LOCATIV ,unde achitati 30% din valoarea imobilului ,iar restul de bani se achita in rate pe o perioada de pana la 15 ani! ratele nu sant mari ,important e ca trebuie sa achitati in avans 30% din valoarea imobilului ,care iarasi nu poate fi exagerat de mare saca spuneti ca locuinta e modesta
o persoana care are un handicap grad 2 accentuat din 1995 are restane la impozitul pe locuinta ...el nu a declarat handicapul...daca il declara si demonstreaza cu acte ca are acest handicap din 1995 mai poate fi scutit de restante?
puteti face o promisiune de vanzare-cumparare cu viitorul cumparator,apoi el sa plateasca ratele la casa,iar in momentul in care casa e achitata in intregime sa faceti contractul de vanzare -cumparare la notar ...Totusi mi-e greu sa cred ca cineva care are o proprietate sa vanda si apoi sa se mute intr-o casa unde sa plateasca chirie pe casa!
buna dimineata! as vrea sa primesc un sfat avizat cu privire la o casa veche care vreau sa o intabulez...casa este veche si vreau sa o intabulez si as vrea sa stiu ce pasi sa urmez mai exact...pentru casa se plateste impozit,este inscrisa la fondul locativ ,dar nu este intabulata!