avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa cumpar casa..?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa cumpar casa..?

Locuiesc cu contract de inchiriere la stat ,intr-o casa modesta preluata de stat fara titlu, conf. legii 112/995.Intrebarea este ce pot sa fac ca sa o cumpar..care ar fi solutia?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: AKM , utilizator 06:44, 19 Noiembrie 2012
mergeti la FONDUL LOCATIV ,unde achitati 30% din valoarea imobilului ,iar restul de bani se achita in rate pe o perioada de pana la 15 ani! ratele nu sant mari ,important e ca trebuie sa achitati in avans 30% din valoarea imobilului ,care iarasi nu poate fi exagerat de mare saca spuneti ca locuinta e modesta
Problema este ca este preluata fara TITLU de catre stat si conf. legii 112/95. se specifica ca astfel de case nu se pot vinde ..ce fac in aceasta situatie.?.ca trebuie sa o repar iar statul nu are fonduri pentru reparatii .Rog un sfat de la un avocat specializat pe astfel de situatii .Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112/95 ContSters168018 ContSters168018 Mama mea a cumparat un apartament din vila in care locuia,vila nationalizata si nerevendicata,a cumparat cu 10% avans si restul in rate pe 25 de ani.Care este ... (vezi toată discuția)
Apartament inchirita de la icral edymanuel2000 edymanuel2000 In urma cu aproximativ 32 de ani tatal meu a inchiriat ( a primit de la servici cum era pe vremea aceia ) un apartament de la fostele ICRAL ! aveam de atunci ... (vezi toată discuția)
Legea 112 din 1995 rahovei rahovei buna ziua.locuiesc de 6 ani intr-o locuinta nationalizata si doresc sa o cumpar dar cei de la primarie mi-au spus ca nu am dreptul sa cumpar locuinta deoarece ... (vezi toată discuția)