Stau la casa si am chemat pe cei de la renel sa-mi verifice tabloul de la instalatia electrica de ce ?am observat cand este curentu solicitat mai mult contoarul face un zgomot ciudat si se incalzeste tabloul de langa el iar cei de la renel au zis ca nu ei trebuie sa umble acolo se chem o firma sa vada, eu stau la tara intr-o casa batraneasca,chiar asa sa fie? multumesc
in 2006 sa modernizat centrala de cartier sa schimbat instalatia veche de caldura pe toata scara e si de atunci eu am pus cele 2 calorifere in celelal;te camere nu am teava nu calorifer si nici nu pot sa pun pentru ca nu sunt proprietar.Deci eu din 2006 am cele doua calorifere
apartamentul unde locuiesc este situat la mijloc locuiesc intr-un ap. cu 5 camere si 2 bai o baie mai mica si una mai mare amandoua bai,baile sunt situate la mijlocul ap,unaintrun cap iar cealalta in celalalt capat nu au geam cu exteriorul la baia mare exista o coloana de de aer verticala care comunica cu exteriorul eu stau la et. 2 vecini de sus 3si 4 au anulat coloana de aer -o va dati seama cum este #-o Problema este ca vreau sa le fac reclamati si am fost la primarie si cica este veche broblema si ca trebuia atunci in anul respectiv ,acum are vre=o 3 ani . chiar nu exista nici o lege ?
Buna ziua,am un ap.cu 5 camere la care incalzesc 2 camere (buc. si sufragerie) la centrala de cartier iar una din cele 3 camere mai bag din cand in cand un calorifer electric la intrtinere eu platesc 2 camere incalzite si holurile( jumatate din ap. incalzil la centrala de cartier),vecinii prin adunare generala vor ca eu sa intru la plata si cu cealalta suprafata ,spunand ca asa spune legea 325/2006,Legea se refera la cei debransati total dar eu nu sunt..va rog sa ma lamuriti , multumesc.