avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme cu renelul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme cu renelul

Stau la casa si am chemat pe cei de la renel sa-mi verifice tabloul de la instalatia electrica de ce ?am observat cand este curentu solicitat mai mult contoarul face un zgomot ciudat si se incalzeste tabloul de langa el iar cei de la renel au zis ca nu ei trebuie sa umble acolo se chem o firma sa vada, eu stau la tara intr-o casa batraneasca,chiar asa sa fie? multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:12, 25 Noiembrie 2012
Solicitati mai intai asistenta din partea unui electrician autorizat, repet autorizat, iar daca acesta constata ca exista probleme cu contorul sa va faca o nota de constatare, iar daca este cazul, in baza acesteia, solicitati interventia furnizorului de electricitate pentru schimbarea contorului. Verificarea instalatiei electrice din locuinte nu este atributul furnizorului de electricitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Adresa de instiintare !buna seara!ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa ... got2i got2i Buna seara!Ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa de instiintare de la Enel in care sunt anuntat ca s-au facut verificari la instalatia de ... (vezi toată discuția)
Instalatie electrica imobil gera905 gera905 Buna ziua. La solicitarea asociatiei si constatarea de catre Electrica, ca instalatia electrica a blocului trebuie inlocuita, aceasta s-a realizat, dar ... (vezi toată discuția)