Nu mai tin minte daca mi sa cerut vreo declaratie pt ca eu am trecut dintr-un concediu in altul si la primul copil am prins legea veche iar la al doilea legea noua, si in cazul asta el primeste indemnizatia? Pt ca el a fost la serviciu.
Buna ziua, nelamurirea mea este daca indemnizatia de crestere a copilului se plateste de pe o luna pe alta, adica perioada mea de ccc s-a terminat pe data de 26.10.2014 si as vrea sa stiu daca mai primesc si in noiembrie ceva bani sau luna octombrie a fost ultima in care am primit, de ce am nelamurirea asta? pentru ca eu primeam 1300 leiluna si in luna octombrie 2014 am primit doar 1100 lei si nu inteleg de ce.
buna ziua, verisoara mea este insarcinata in 5 luni, ea este angajata din mai 2012 si are platite darile la stat inclusiv luna mai 2012, ea ar trebui sa nasca in iunie 2013, deci face un an de munca pana naste, intrebarea ar fi daca poate sa.si ia concediu medical pt risc de sarcina (nu se simte bine) fara sa.i afecteze in vreun fel indemnizatia chiar daca inca nu are un an implinit in campul muncii?
1.m.am interesat si firma la care am lucrat inca nu sa desfiintat dar va fi preluata de o alta firma si asta inca nu se stie sigur de cand (se fac demersurile de unire de prin aprilie anul curent dar nu s.a finalizat nimic inca )
2.am fost la primarie si mi.a zis sa aduc act aditional de incetare a cim, o adeverinta precum ca se prelungeste suspendarea si inca un formular tip act aditional dat de primarie pe care trebuie sa.l completeze tot cei de la firma
3.intrebarile ar fi:
- daca imi trebuie un alt act aditional de incetare a cim sau este valabil cel care sa facut la ccc1 (avand in vedere faptul ca actul aditional la ccc1 s.a facut cu aprilie 2011 si eu termin perioada de concediu in 31.12.2012 la 2 ani de cand s.a nascut primul copil)
-daca am act de incetare mai trebuie si adeverinta si daca da de unde iau un model ca sigur fetele de la firma nu au mai avut cazuri
apropo va multumesc pt raspunsuri, sunteti un real ajutor pt cei care au nelamuriri, la institutiile in masura sa ne dea astfel de informatii se ridica din umeri
buna ziua as avea si eu cateva nelamuriri: sunt in ccc pana la 31 dec 2012 si pe 26 a venit cel de.al doilea copil ce acte imi trebuie pt dosar?, am inteles ca trebuie o adeverinta de prelungire a suspendarii contractului de munca dar intre timp firma sa desfiintat, cum procedez?.... apoi daca in perioada aceasta cat am stat in ccc, sotul are pfa (deci venituri au fost), nu pot adauga la calculul indemnizatiei a doua veniturile care au intrat de pe pfa-ul sotului?....