avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate Bianca_Jecan

Activitate Bianca_Jecan

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu o situatie pe care o intampin in momentul de fata.
Societatea la care lucrez doreste sa-si suspende activitatea din motivul ca sunt in imposibilitatea de a realiza obiectul de activitate. La angajare am semnat un contract de munca pe o perioada determinata de 6 luni. Contractul meu ar expira la data de 24 aprilie.
Intrebarea mea este: ma poate concedia inainte de termenul prevazut in contract? Sau in cazul in care ma concediaza (in contract este prevazut un preaviz de 20 zile in cazul concedierii) este obligat administratorul societatii sa-mi achite salariul pentru toata perioada?
Va mutumesc pentru ajutor!
Răspuns la discuția Contract de parteneriat
Multumesc tare mult!
Mi-ati fost de mare ajutor.
O zi frumoasa!
Răspuns la discuția Contract de parteneriat
Multumesc pt rapuns!
M-am uitat peste prevederile CCiv, privind asocierea in participatie, iar art. 1951 prevede ca asocierea in participatie nu poate dobandi personalitate juridica..atunci care va fi forma juridica a Societatii?
O zi frumoasa!
Buna ziua! As vrea sa ma documentez mai in detaliu, in ceea ce priveste incheierea unui contract de parteneriat.
Situatia pe scurt: societatea la care sunt angajata intentioneaza sa incheie un contract de parteneriat cu o alta societate in vederea dezvoltarii unui proiect. Partenerii vor contribui fiecare cu un anumit procent pentru realizarea proiectului (contributia va fi de ordin financiar).
Ma poate ajuta cineva!
Va multumesc frumos!
Buna seara,
si pe mine ma intereseaza subiectul, am o situatie asemanatoare :( imi spuneti, va rog, cum ati procedat?
Multumesc!
Răspuns la discuția model antecontract inchiriere
iN CAZUL IN CARE TE MAI AJUTA, POTI SA ACCESEZI URMAT. SITE:
[ link extern ]
deci este necesar ca beneficiarul sa fi platitor de tva?
noi o sa realizam un studiu de piata si o sa tb sa intocmim un raport tehnic pt societ. straina.
Multumsec pt sprijin!
si daca prestam serviciile in tara straina, asta inseamna ca nu va trebui sa emitem o factura cu tva??
Tb sa realizam un studiu de piata si sa intocmim un raport tehnic, pe care le vom face in Romania. In situatia asta facturam cu TVA sau fara> D.p.d.v. al locului prestarii serviciului ar trebui, stiu, dar d.p.d.v. al serviciului prestat?
Buna,
am rugamintea sa-mi spuneti daca in situatia in care societ x, pers. juridica din Romania platitoare de tva, presteaza servicii unei societ y, pers juridica straina, platitoare de tva, trebuie sa emita factura cu tva sau fara tva catre aceasta din urma. Din cate am inteles daca locul prestarii este in Romania factura se va emite cu tva, si daca locul prestarii este in tara straina nu se va prevedea tva.
Va rog tare mult sa ma lamuriti!
multumesc!