Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu o situatie pe care o intampin in momentul de fata.
Societatea la care lucrez doreste sa-si suspende activitatea din motivul ca sunt in imposibilitatea de a realiza obiectul de activitate. La angajare am semnat un contract de munca pe o perioada determinata de 6 luni. Contractul meu ar expira la data de 24 aprilie.
Intrebarea mea este: ma poate concedia inainte de termenul prevazut in contract? Sau in cazul in care ma concediaza (in contract este prevazut un preaviz de 20 zile in cazul concedierii) este obligat administratorul societatii sa-mi achite salariul pentru toata perioada?
Va mutumesc pentru ajutor!
C:i.m. incheiat pe durata determinata poate inceta si iniante de expirarea termenului pentru care a fost incheiat ..
In conditiile in care concedierea se face in temeiul art. 61 lit. c) si d), al art. 65 si 66 din Codul Muncii beneficiati de dreptul la un preaviz ce nu poate fi mai mic de 20 de zile lucratoare.
Pentru perioada lucrata pana la data incetarii raportului de munca, angajatorul are obligatia sa va acorde toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractul individual de munca.