avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate luiza1971

Activitate luiza1971

In data de 28.05.2014 am depus anexa 1A cu situatia privind locurile de munca vacante.Dupa cat timp pot face angajarea pe acele locuri de munca?
Exista un termen minim?

Multumesc
Răspuns la discuția Tulburare de posesie
Multumesc
Răspuns la discuția Tulburare de posesie
Pot face plangere la polite pentru faptul ca tractoristul a intrat pe terenul fara acordul meu si fara sa primesc nimic de la primarie?
Buna ziua,

Detin o suprafata de teren extravilan cu act de proprietate, punere in posesie de catre primarie din anul 1991. La inceputul lunii aprilie, un tractorist a intrat pe teren si a trasat o brazda peterenul meu. Cand l-am intrebat de ce a intrat pe proprietatea mea, mi- a raspuns ca primaria a luat 20 m din teren (mentionez ca in cauza sunt mai multe persoane a caror posesie a fost tulburata).
La primarie cand am mers si am intrebat ce s-a intamplat mi sa spus ca au luat din terenurile noastre sa mareasca islazul comunal si ca oricum nu se mai poate face nimic pentru ca cei de la primarie au facut cadastru.
Nu am primit nici o notificare in acest sens, nici inainte de a se trasa "noul hotar", nici dupa ce am fost si am vorbit cu functionarul de la primarie.

Va rog sa imi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac pantru a-mi recupera pamantul.

Multumesc.
pot sa inchei un contract de comodat intre doua societati comerciale?

Multumesc!
Bunicei mele i s-a eliberat un act de concesiune cu o suprafata mai mica decat cea care o are mostenita de la parinti(din 1840) fara nici o alta notificare si fara sa faca cerere de eliberare a actului. Ce demersuri pot face sa fie trecuta suprafata reala si unde ma pot adresa daca administratorul cimitirului nu vrea sa faca modificarea?

Multumesc!