avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesionare loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesionare loc de veci

Bunicei mele i s-a eliberat un act de concesiune cu o suprafata mai mica decat cea care o are mostenita de la parinti(din 1840) fara nici o alta notificare si fara sa faca cerere de eliberare a actului. Ce demersuri pot face sa fie trecuta suprafata reala si unde ma pot adresa daca administratorul cimitirului nu vrea sa faca modificarea?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2012
luiza1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:11, 21 Noiembrie 2012
Concesiunea reprezinta dreptul de utilizare pe anumita perioada de timp ,in cazul dvs a locului de veci
Administratia cimitirului prin regulamentul interior are dreptul sa modifice conditiile de concesionare spatii inhumare
In situatia in care nu se clarifica situatia la nivelul administratiei cimitirului puteti sesiza problema cu care va confruntati autoritatii publice locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Cesiune loc de veci dubick dubick La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)
Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)