avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Activitate ina1967

Activitate ina1967

Buna ziua,

In urma decesului matusii sotului meu, deces de care el nu a stiut, a ramas o casa si un teren la munte care a intrat in proprietatea primariei, acum fiind o parcare pe acel loc. Sotul meu fiind unicul mostenitor, in ce conditii ar putea face o petitie de ereditate tinand cont de faptul ca decesul a survenit in urma cu 4 ani?
Va multumesc.
Discuție MOSTENIRE MINOR
Buna ziua,
In urma decesului mamei, copilul minor, pe langa alte bunuri, a mostenit si un autoturism. Exista posibilitatea ca tatal care este si tutorele minorului sa vanda autoturismul fara sa-l mai treaca pe numele minorului avand in vedere taxa de asigurare a masinii care este exagerat de mare?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Mostenire minor
Tatal ar vrea sa vanda autoturismul fara sa-l mai treaca pe numele minorului.
Discuție Mostenire minor
In urma decesului mamei, copilul minor, pe langa alte bunuri, a mostenit si un autoturism. Exista posibilitatea ca tatal care este si tutorele minorului sa vanda autoturismul fara sa-l mai treaca pe numele acestuia?
Va multumesc!
Buna ziua,
In urma unui accident rutier soldat cu moartea victimei, expertiza judiciara care trebuia platita de catre autorul accidentului a fost platita de sotul victimei, deoarece inculpatul a refuzat. Prin sentinta definitiva inculpatul este obligat la plata sumei pentru expertiza, dar nu este stipulat in cat timp trebuie platita. Imi puteti spune ce termen de prescriptie exista pentru plata acestor bani in conditiile in care a fost condamnat la 4 ani cu suspendare?
Va multumesc
Buna ziua,
In urma unui accident rutier soldat cu moartea victimei, expertiza judiciara care trebuia platita de catre autorul accidentului a fost platita de sotul victimei, deoarece inculpatul a refuzat. Prin sentinta definitiva inculpatul este obligat la plata sumei pentru expertiza, dar nu este stipulat in cat timp trebuie platita. Imi puteti spune ce termen de prescriptie exista pentru plata acestor bani in conditiile in care a fost condamnat la 4 ani cu suspendare?
Va multumesc
Am solicitat Presedintelui asociatiei, BVC, situatia Activ-Pasiv si sa motiveze cum au fost cheltuiti banii din venituri (antena cosmote) si nu a fost de accord sa-mi arate niciun act.
Va multumesc.
Pot solicita Primariei de sector Activul si Pasivul asociatiei de proprietari?
Un administrator financiar cu studii medii poate ocupa functia de sef de birou la o universitate de stat ?
va multumesc