Buna ziua!am o intrebare cum pot sa deschid o succesiune în caz că persoana cu titlu pe suprafață de pamant nu este de acord!suntem mai multi mostenitori si nu avem actele pt a deschide succesiunea!se poate scoate un al 2 titlu,sau care sunt pași?ce putem face?persoana la care se afla titlu a încasat bucatele de la asociatie pe tot pamantul incepand cu anul 1999!nu a fost de acord cu împărțirea pt ca nu mai încasa aceste bucate ci doar o parte cat ii revenea!
buna seara am si eu o intrebare locuiesc la etajul 1 la bloc stradal cu magazin la parter.Din cauza coloanei de scurgere a refulat in apartament,este a 4 ora in 3 luni,am inteles ca trebuie schimbata teava din cauza ca este prea veche,asociatia ma duce cu vorba mereu,va rog care sunt pasi pe care trebuie sa-i urmez incaz de nerezolvare sa merg mai departe legal,ce pot sa fac?multumesc
buna ziua!am si eu o problema,am primit o executare de la biroul executor pentru o amenda de circulatie din 2012!pana sa primesc acasa!nu m-au instintat cu altceva!am chitantele toate doar ca despagubirea am achitat-o la trezorerie deoarece si la ei m-au gasit!am fost labiroul executorului am facut o cererede inchidere a dosarului dar nu m-i sa dat niciun nr de inregistrare,iar dupa o zi mi-atrimis email sa fac cerere si sa o trimit!ce pot sa fac si unde sa ma adresez pt recurs!au trecut deja 2 zile,iardurata este de 15 zile!va rog am nevoie de raspuns.multumesc
Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte trebuiesc intocmite si unde sa se prezinte!va rog spuneti-mi si mie care sunt pasi de urmat!va multumesc