avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua!am o intrebare cum pot sa deschid o succesiune în caz că persoana cu titlu pe suprafață de pamant nu este de acord!suntem mai multi mostenitori si nu avem actele pt a deschide succesiunea!se poate scoate un al 2 titlu,sau care sunt pași?ce putem face?persoana la care se afla titlu a încasat bucatele de la asociatie pe tot pamantul incepand cu anul 1999!nu a fost de acord cu împărțirea pt ca nu mai încasa aceste bucate ci doar o parte cat ii revenea!
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
rodica1983, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:15, 3 Iunie 2018
Buna ziua,
Solicitati de la Primarie si de la Prefectura copie de pe titlu si solicitati dezbaterea succesiunii in instanta.
Eventual puteti formula solicitarea prin instanta.

Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua bunicul meu a decedat in anul 1999. exista un titlu ... Florea Iulia Florea Iulia Buna ziua Bunicul meu a decedat in anul 1999. Exista un titlu de proprietate pe mai multe bucati de teren, in total 5,46 hectare. Titlul de proprietate este ... (vezi toată discuția)
Pamant cu titlu pe bunica fara succesiune dezbatuta madriana57 madriana57 Buna ziua! Intrebarea mea este ce se intampla cu un teren de numai 47 ari ramas dupa bunica cu titlu dar nu s-a dezbatut succesiunea si nu cred ca o va face ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren extravilan cfilip20 cfilip20 Buna dimineata. Va prezint urmatoarea situatie: Bunicul mamei mele a detinut o parcela de pamant la tara, cred ca este vorba de 13 hectare. A avut trei ... (vezi toată discuția)