avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate m_calin

Activitate m_calin

Prin hotarare judecatoreasca tatal trebuie sa plateasca 25% din venit pensie alimentara. In anul 2003 a devenit asociat cu 50% la o societate. Intre anii 2003 - 2007 a avut profit, dar nu a platit pensia alimentara decat la salariul minim pe economie. Daca merg in instanta am sanse sa plateasca pensie pentru acea perioada? Am aflat de curand de aceasta situatie.
Răspuns la discuția calcul concediu medical cod 01
In acest moment nu se poate calcula deoarece sunt cateva date care lipsesc. Sal mediu pe economie incepand cu 01.02.2013 inca nu s-a stabilit, poate peste cateva zile veti putea avea un raspuns..
Discuție declaratie 205
Firma la care lucrez are pe statul de plata cenzori. In declaratia 112 apar cu avertizare cand o depun. Unde ii incadrez in Deeclaratia 205 la conventii civile ( au contract de mandat) ?
Discuție mostenire
bunicul meu a murit acum 30 de ani, avea 3 copii doi baieti si o fata. La dezbaterea mostenirii s-a prezentat doar sora tatalui meu, celalalt frate era plecat din tara la lucru in strainatate iar tatalui meu i s-a spus ca nu e nevoie de el. Sora lui a mostenit totul prin neprezentarea celorlalti 2 frati. El a aflat acum cativa ani de acest lucru.Mai are tatal meu vreun drept asupra casei parintesti acum?