avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara platita la salariul minim pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara platita la salariul minim pe economie, venituri reale mai mari

Prin hotarare judecatoreasca tatal trebuie sa plateasca 25% din venit pensie alimentara. In anul 2003 a devenit asociat cu 50% la o societate. Intre anii 2003 - 2007 a avut profit, dar nu a platit pensia alimentara decat la salariul minim pe economie. Daca merg in instanta am sanse sa plateasca pensie pentru acea perioada? Am aflat de curand de aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:10, 11 Iunie 2013
Nu puteti pretinde pt atata de mult ani din urma plata pensiei.
Profit a avut firma.. dar de unde stiti cati bani a incasat debitorul dvs ? Apoi procentul se aplica la un venit net stabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara blackbeauty7 blackbeauty7 Prin hotarare judecatoresca se stabileste plata minima ptr. pensie alimentara pana la 18 ani, platitorul (tatalnu lucra la momentul respectiv plecat in ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pensie alimentara CristineO CristineO sotul meu are un copil din casatoria anterioara, care este major, si la care i-am platit o pensie alimentara stabilita prin hotarire judecatoreasca. De citeva ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de la tata fara venit Jenu68 Jenu68 Buna ziua! M-a rugat cineva sa ma interesez daca va fi obligat, in caz de divort, sa platesca pensie alimentara daca nu are nici un venit. Are trei copii, ... (vezi toată discuția)