avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

bunicul meu a murit acum 30 de ani, avea 3 copii doi baieti si o fata. La dezbaterea mostenirii s-a prezentat doar sora tatalui meu, celalalt frate era plecat din tara la lucru in strainatate iar tatalui meu i s-a spus ca nu e nevoie de el. Sora lui a mostenit totul prin neprezentarea celorlalti 2 frati. El a aflat acum cativa ani de acest lucru.Mai are tatal meu vreun drept asupra casei parintesti acum?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 13:18, 22 Noiembrie 2012
tatal dv este strain de mostenire pentru ca nu a acceptat in termenul prevazut de lege mostenirea.

dar, ati putea face o serie de investigatii ca sa vedeti in ce imprejurari s-a dezbatut succesiunea, fara ca tatal dv sa fie instiintat si poate gasiti o solutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire, neprezentarea unuia dintre mostenitori dangabrielus dangabrielus Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor pentru a incepe dezbaterea mostenirii dupa bunicii din partea tatalui: au fost 2 frati, tatal meu si unchiul meu, amandoi ... (vezi toată discuția)
Bunicul are un teren pentru care nu a dezbatut mostenirea atunci ... maria isabela maria isabela Bunicul are un teren pentru care nu a dezbatut mostenirea atunci cand au facut dezbaterea pentru casa si l-au imputernicit la notar pe tatal meu sa faca el ... (vezi toată discuția)
Mostenire patata cu sange szityi szityi Buna ziua. Am o problema pe care nu stiu cum sa rezolv. In anul 2014 a decedat tatal meu. Nu s-a dezbatut succesiunea si in anul 2017 a decedat si mama, si ... (vezi toată discuția)