avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul are un teren pentru care nu a dezbatut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul are un teren pentru care nu a dezbatut mostenirea atunci ...

Bunicul are un teren pentru care nu a dezbatut mostenirea atunci cand au facut dezbaterea pentru casa si l-au imputernicit la notar pe tatal meu sa faca el demersurile pentru actele casei . Intre timp unul din copii a murit (tatal meu), ei fiind 6 surori si un frate. Matusile mele doresc dezbaterea mostenirii pentru teren. Mostenitorii tatalui meu sunt: mama, sora mea, fratele m,eu si eu. Acum a murit si fratele meu. Pe fratele meu care nu are sotie si copii cine il mosteneste?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:09, 20 Septembrie 2022
Pe fratele dacă nu are copii și soție, îl moștenesc părinții vii (mama), sora și dumneavoastră.
Sper că am înțeles bine situația existentă.
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani kike kike Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)
Succesiune unchi fara copii. de ce nu i-a revenit unchiului nimic din cota parte la care au renuntat cele 2 surori ale matusi? Epuree Epuree Succesiune unchi fara copii. Nu am inteles clar ce a spus unchiul, dar cam presupun ca asa a fost: matusa mea a murit si nu au lasat testament sau alt act, ... (vezi toată discuția)