avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Andra04

Activitate Andra04

Discuție recuperare
Am facut mai demult un dormitor la o fabrica de mobila,nu mi-au dat oglinda de la sifonier, si nu mi-a dat nicio chitanta ,le-am dat banii si au zis ca imi aduc si oglinda de la sifonier,dar au trecut 3 luni si nu mi-au adus-o
Ce pot sa fac in situatia asta?
Discuție plangere
Daca injuri o persoana in fata unui magazin si ea impreuna cu 3 martori face plangere la parchet .Ce se poate intampla?
Discuție lichidare
daca pe contractul meu de munca scrie salariu brut 700 lei si eu am lucrat aproape o luna .Cati bani trebuie sa iau,la lichidare,pe cat am lucrat?
Discuție inventarul
Eu am plecat de 2 saptamani de la un magazin general,mi-am dat demisia si nu am primit lichidarea.Ei vor sa faca inventarul dupa 2 saptamani de cand am plecat eu,ca sa-mi dea lichidarea.Au voie sa faca inventarul dupa 2 saptamani in care eu nu mai sunt acolo?
Discuție lichidare
Am lucrat aproape o luna la un magazin general cu contract si mi-am dat demisia si de aproape 2 saptamani ii sun si nu vor sa-mi dea lichidarea pe motiv ca nu au facut inventarul de sfarsit de luna.mentionez ca eu mi-am dat pe 13 demisia si pe 15 era zi de salariu.nu trebuia sa faca inventarul de cand am plecat?
Ce sa fac in situatia asta?
Va rog ajutati-ma!