avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inventarul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inventarul

Eu am plecat de 2 saptamani de la un magazin general,mi-am dat demisia si nu am primit lichidarea.Ei vor sa faca inventarul dupa 2 saptamani de cand am plecat eu,ca sa-mi dea lichidarea.Au voie sa faca inventarul dupa 2 saptamani in care eu nu mai sunt acolo?
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 09:57, 27 Noiembrie 2012
normal ar fi fost ca inventarul sa se faca inainte de incetarea raportului de munca si nu dupa .. potrivit legii, inventarul trebuie sa se faca in prezenta persoanei care are gestiunea in primire ...
Pentru recuperarea drepturilor salariale neplatite, promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului concomitent cu sesizarea ITM-ului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventarul este obligatoriu la demisionare? razvanf razvanf Am lucrat 2 luni la o societate ca gestionar la un magazin cu o gestiune de peste un miliard. Zilele trecute mi-am depus demisia si am primit ca raspuns ... (vezi toată discuția)
Lichidare Andra04 Andra04 Am lucrat aproape o luna la un magazin general cu contract si mi-am dat demisia si de aproape 2 saptamani ii sun si nu vor sa-mi dea lichidarea pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz yuky_33 yuky_33 lucrez la un magazin ca lucrator comercial si acum 2 saptamani a venit un nou sef de magazin care a facut inventarul si a constatat ca sunt multe ... (vezi toată discuția)