avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare

Am lucrat aproape o luna la un magazin general cu contract si mi-am dat demisia si de aproape 2 saptamani ii sun si nu vor sa-mi dea lichidarea pe motiv ca nu au facut inventarul de sfarsit de luna.mentionez ca eu mi-am dat pe 13 demisia si pe 15 era zi de salariu.nu trebuia sa faca inventarul de cand am plecat?
Ce sa fac in situatia asta?
Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 15:52, 22 Noiembrie 2012
Depinde ce era pe 15, avans sau lichidare. Daca era avans eu zic sa mai asteptati pana la lichidare. De exemplu la noi ce se lucreaza in octombrie, lichidarea se ia in 15 noiembrie; ce se lucreaza in noiembrie lichidarea se face in 15 decembrie.
In aceasta situatie depuneti o sesizare la Itm si/sau promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului dvs...
Andra04

Pentru plata drepturilor salariale restante trebuie sa actionati angajatorul in instanta.
Actiunea este scutita de taxa judiciara de timbru si de timbrul judiciar. Sarcina probei in conflictele de munca revine angajatorului, iar hotararile pronuntate in fond sunt definitive si executorii de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare demisie obligata nicoletacalafantea nicoletacalafantea in data de 07.08.2013 am fost obligata sa semnez demisia ,pe motiv lipsa pierdere inventar, la care, nici macar nu am participat la efectuarea acestui ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare Lulik31 Lulik31 Buna In data de 09.04.2012 ,mi-am facut cerere de demisie cu lichidarea la zi,in acea zi dupa ce iam inmanat demisia m-a trimis acasa(angajatorul)dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Salariu carmenali carmenali Buna seara. Saptamana aceasta mi-am dat demisia dupa ce am lucrat o luna de zile. Salariul la firma respective se da sub forma de avans si lichidare, pe data ... (vezi toată discuția)