avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate nelutrifoi

Activitate nelutrifoi

Buna ziua
,as avea o intrebare,am un proces pe rol pentru inmatricularea unei masini fara plata taxei de poluare.Am favorabil de la tribunalul maramures ,dar au facut recurs la cluj.Daca primesc o hotarare definitiva de la cluj,mai este valabila acum cand aceasta taxa s a schimbat in timbru de mediu
Răspuns la discuția termen recurs
Multumesc mult de tot!Sarbatori frumoase!
Discuție termen recurs
Buna ziua,
mi sa comunicat o sentinta in data de 21 dec.2012,cu recurs in termen de 15 zile.Care este in aceest caz ultima zi de recurs
va multumesc
Răspuns la discuția Factura auto strainatate
Deci sa inteleg ca nu este obligatoriu sa ai factura,in cazul acesta unul din cei trei functionari publici de la ghiseu face un abuz.A ti putea sa mi spuneti ce lege se refera la acest lucru,ca sa fiu cat de cat documentat cand ajung acolo?? Multumesc tare mult de ajutor!
Buna ziua ,am si eu o nelamurire ,in data de 5 iunie anul acesta am cumparat un autoturism din franta de la o firma,am luat de trei ori numere provizorii fara sa mi spuna cineva ca as avea nevoie de o factura.Acum la inmatricularea definitiva s a trezit cineva de la ghiseu sa mi spuna ca i mi trebuie si factura din franta,altfel nu pot sa o inmatriculez.Precizez ca sunt persoana fizica,nu sunt platitoare de TVA.Ce se poate face acum??In astfel de cazuri este obligatorie factura sau?
va multumesc!