avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Activitate arsene15

Activitate arsene15

Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua, joi am primit vestea ca trebuie sa-mi dau demisia cu acordul partilor. Am acceptat dar am cerut ca data de incepare sa fie in jur de 8 aprilie deoarece am 142 de ore suplimentare si in schimbul acestora eu sa fiu in continuare angajata lor dar sa stau acasa.
Mi s-a raspuns ca nu este posibil si ca trebuie sa semnez cu data de 12.03.2015, urmand ca plata orelor suplimentare sa fie bonus la ultimul salariu.
Nu ma puteam increde in cuvantul lor asa ca le-am cerut sa ma concedieze, pe motiv ca vreau somaj. Nu au fost de acord cu propunerea mea...
Ulterior au revenit cu o noua propunere...un post mai jos pana la incheierea contractului (30.06.2015), si recuperarea orelor suplimentare printr-un program redus zilnic cu o ora sau doua.
Le-am trimis ieri dimineata un mail cu demisia mea cu acordul partilor 55 lit b dar am specificat ca am fost fortata sa fac lucrul acesta si le-am cerut plata orelor suplimentare.
Mentionez ca in perioada 2-23 ian anul acesta am lucrat zilnic, fara libere, cate 10 ore pe zi.
Am cerut un numar de inregistrare al demisiei, dar nu mi l-au dat pe motiv ca cererea mea este trimisa spre aprobare.
Ce fac daca nu am un raspuns? Luni va trebui sa merg la munca?
Cer in scris recuperarea orelor?
Am depus si o sesizare la ITM.
Multumesc

Buna ziua,
bunica mea este decedata si a avut 4 copii.dintre ei singurul care a murit este tatal meu.noi suntem 3 frati. cum se vor imparti bunurile bunicii?mama mea care traieste are si ea drept?
multumesc.
Buna ziua,
sunt angajat de 4 ani la o firma pe perioada nedeterminata si zilele trecute mi s-a cerut sa semnez o demisie cu acordul partilor urmand ca din 01.12.2012 sa nu mai fiu angajat la acea firma. Totodata mi s-a adus un contract de munca temporara, angajator fiind o alta firma, iar eu urmand sa-mi desfasor in continuare activitatea la firma la care lucrez in prezent.Contractul de munca temporara este pe perioada de un an. Daca nu semnez care ar putea fi consecintele si care sunt interesele actualului angajator in acest moment? practic el nu renunta la mine dar eu nu mai sunt angajatul lui.Ma poate obliga sa semnez demisia cu acordul partilor?